Skicka paket till dina vänner i på andra sidan jorden

Religion handlar för många om att känna värme och bry sig om varandra. Denna gemenskap går över landsgränser, korsar hav och gränser. Religion har den kraften att den kan skapa gemenskaper som står utanför specifika fysiska rum. Det gör att man kan värna om varandra och känna gemenskap till människor tvärs över jordklotet.

Ett enkelt sätt att visa denna omsorg på är dock att helt enkelt skicka hälsningar till varandra. Det är något som alltid uppskattas och som ger glädje till andra. Och är det någonting som är viktigt så är det just det.

Men är svårt eller osäkert att skicka paket och frakt till Australien exempelvis? Nej faktum är att det är mycket enklare än man skulle kunna tro. Med dagens postväsen så går det både snabbt och smidigt att skicka paket, trots att det är så långt. I den globala värld vi lever i är det faktiskt enkelt att skicka snabbt paket till Australien. Det är snabba levereringstider och du kan alltid spåra ditt paket för att hålla koll på exakt vart i världen det befinner sig. Dessutom kan du se när ditt paket kommit fram.

Låt inte avstånden styra

Så låt inte de geografiska avstånden styra för om du ska visa omsorg om dina vänner. Nej idag är det så otroligt smidigt att visa den omtanken, även om någon bor på andra sidan jorden. De geografiska avstånden minskar såklart genom att vi dagligen kan ha kontakt online. Men få saker går upp emot att mottaga ett fysiskt brev eller paket. Det visar bara på en helt annan omtanke än det där dagliga sms:et. Så ta dig tiden och håll kontakt med dina nära och kära. Det krävs inte mycket av dig, men uppskattningen blir antagligen desto större.